Acordarea primelor de performanță

Miercuri, 17.04.2024, ora 16.00, în Sala de Consiliu a ISJ Argeș a avut loc acordarea primelor de performanță, de către Societatea de Geografie-Filiala Argeș, lotului de elevi din județul Argeș ce vor reprezenta județul la Olimpiada Națională de Geografie în perioada 25 – 30 aprilie ce se va desfășura la Constanța.

Elevii calificati la etapa națională sunt:

-GINGU A. GEORGIANA LAVINIA;

-BĂDICEANU M. DARIAN NICOLAU;

-FLORESCU A. ALEXANDRU GABRIEL;

-CIUCHENDEA D. A. ROBERT-ANDREI;

-MĂNIȚĂ F. IOAN ALEXANDRU;

-COJOCARU C. IANIS RĂZVAN COSTIN;

-PĂTRU N. R. LAVINIA – ALEXANDRA;

-LIȚĂ I. BIANCA IONELA;

-RIZOAICA I. ANDREI.

Au fost prezenți:

Președinte SGR FILIALA ARGEȘ- prof. Sebastian Florescu

Vicepresedinti: prof. Adrian Hernest, prof. Laurențiu Mustață.

Membrii ai societății dar si profesorii coordonatori: Ionuț Enache, Ionescu Florica, Manciu Stefănică, Mădălina Delayat, Anghel Ramona, Pătrașcu Alexandra, Matei Gabriel, Dobra Carmen.

Profesorul coordonator al lotului: dna prof. Dobra Carmen.

Tot acest efort financiar a fost posibil grație sponsorului principal ROOFI MATCON SRL ce susține constant obiectivul nostru de a pregăti tineri geografi pentru viitor.

Concursului interdisciplinar de fizică și geografie

Astazi, 30 martie, s-a desfășurat etapa regională a Concursului interdisciplinar de fizică și geografie ,,Ștefan Hepiteș”. Proba scrisă a avut loc în amfiteatrele Facultății de Geografie de la Universitatea din București.Județul Argeș a fost reprezentat de un grup de 27 de elevi din Curtea de Argeș și Pitești.

SGR Filiala Argeș a susținut deplasarea lotului din județul nostru la prestigioasa competiție din capitală. Felicitări concurenților și tuturor susținătorilor excelenței în învățământ!


Data
DenumireDetalii

20.02.2021
Concursul de Geografie Ionel Țuțăhttps://sgr-arges.ro/index.php/concursuri/concursul-de-geografie-ionel-tuta/

Romanian Science Festival în Pitești

Cel mai mare târg de științe de la Romanian Science Festival în Pitești s-a organizat în Piața Primăriei. Au participat 500 de voluntari, 50 de profesori și 26 de mentori, 180 de experimente științifice la RSF Argeș. SGR Argeș a adus contribuția sa de Geografie aplicată la Festivalul Științelor din Pitești 2023, prezentând experiențe practice și aplicabile în domeniul geografiei, acoperind toate aspectele ce pot fi puse în practică. Un vizitator a descris ziua de azi ca fiind definirea „tinereții și culorii”.

Distribuie